We hebben weer nieuwe collega’s dit zijn Igor en Migaisa

In mei en april mochten we met veel enthousiasme nieuwe versterking in ons team verwelkomen: klankbord-facilitator Igor Vrebac en communicatiespecialist Migaisa Poeketi. Beiden brengen een schat aan ervaring en passie met zich mee.

Theatermaker Igor Vrebac is in april het team bij Vocal Statements komen versterken als artistiek klankbord en facilitator. Zijn focus ligt op het verrijken van de werk- en maakprocessen met vragen, reflectie en inspiratie. In zijn werk als theatermaker neemt Igor zijn eigen verhalen als uitgangspunt voor producties, maar nu verschuift zijn aandacht naar het bieden van een podium aan jongeren om hun eigen verhalen te vertellen. Igor gaat het gesprek aan met docenten om beter inzicht te krijgen in hun ervaringen in de klas, en om te ontdekken welke behoeften er zijn bij de jongeren. Daarnaast gaat hij contact leggen met andere organisaties in Utrecht om in verbinding met de stad samen nieuwe dromen waar te maken.

nieuwe medewerkers igor en mia
Igor Vrebac (links) en Migaisa Poeketi (rechts)

 

Naast Igor verwelkomen wij ook Migaisa Poeketi als communicatiespecialist. Migaisa is een ervaren freelance communicatieadviseur, diversiteit & inclusie specialist en moderator. Met haar brede interesse in geschiedenis, kunst, cultuur en maatschappelijke onderwerpen is ze verantwoordelijk voor de coördinatie van alle communicatieactiviteiten binnen Vocal Statements. Ze streeft ernaar om het werk van Vocal Statements op een sterke en impactvolle manier zichtbaar te maken. Als bestuurslid bij Comité 30 juni/1 juli (Keti Koti Utrecht) brengt Migaisa ook een waardevol perspectief op het gebied van diversiteit en inclusie met zich mee.

Zowel Igor als Migaisa zijn zeer gemotiveerd om bij te dragen aan de missie van Vocal Statements: het vertellen van de verhalen van vmbo-leerlingen en docenten door middel van kunst en cultuur. Het team van Vocal Statements kijkt uit naar de samenwerking en de frisse ideeën die Igor en Migaisa met zich meebrengen.

Hun expertise en enthousiasme zullen een waardevolle bijdrage leveren aan onze projecten en initiatieven. We zijn ervan overtuigd dat ze een positieve invloed zullen hebben op zowel de jongeren als de organisatie als geheel.