Interim zakelijk leider en bestuurder Vocal Statements Josine Gilissen

Josine Gilissen is per 2 april 2024 aangesteld als interim zakelijk leider, bestuurder van Vocal Statements. Gilissen vervangt tijdelijk Saskia van de Ree die met ziekteverlof is.

Gilissen heeft ervaring als zakelijk leider in de culturele sector. Hiervoor werkte zij als interim zakelijk leider en was zij zakelijk directeur bij het Filiaal Utrecht. Gilissen heeft daarnaast ervaring als extern vertrouwenspersoon bij verschillende culturele organisaties. Vocal statements gelooft erin dat Josine Gilissen de perfecte kandidaat is om de zaken tijdelijk waar te nemen: “De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat mijn interesse steeds meer uitgaat naar projecten met een maatschappelijk doel. Ik denk dat cultuur van grote waarde is en bij uitstek kan worden ingezet voor sociaal-maatschappelijke vraagstukken of ontwikkelingen. Dat is ook waarom ik het werk van Vocal Statements zo mooi en belangrijk vind en mij daar graag voor wil gaan inzetten. 

Gilissen neemt tijdelijk waar voor Saskia van de Ree als zakelijk leider. Josine Gilissen is bereikbaar via josine@vocalstatements.nl – 06 222 59 033. 

Over Vocal Statements 
Vocal Statements wil jongeren de ruimte en de mogelijkheden geven om hun stem te ontwikkelen en te groeien als persoon. We werken met een team van muziek- en kunstdocenten in co-creatie met jongeren om hun stem te ontwikkelen, uiting te geven aan wat bij hen van binnen leeft en zichzelf te presenteren. Dit doen we op het vmbo, praktijkonderwijs, speciaal onderwijs en het mbo. We gebruiken de basisinstrumenten zingen en storytelling ondersteund door andere kunstdisciplines (theater, multimedia en beeldend). 

Neem voor vragen contact op via info@vocalstatements.nl.    

Josine Gilissen