Club Vocal Statements

Iedereen heeft iets te vieren!

In 9 workshops gaan we aan de slag met muziek, theater en beeldende kunst. We werken aan het thema ‘vieren’, wat vier jij en hoe vier jij? Wat kunnen we samen vieren? 

We maken samen een expositie waarin te zien en te horen is hoe er volgens jullie dingen gevierd kunnen worden. De expositie wordt feestelijk geopend op donderdagmiddag 13 juni bij Younity Utrecht. De expositie is drie weken open voor publiek en scholen.

Wat is Club Vocal Statements?

Club Vocal Statements is een project na schooltijd van Vocal Statements. Onze docenten Adanma Okoro, Manne Heijman en Lisa Roth gaan aan de slag met jongeren die graag meer willen leren op het gebied van muziek, zingen, theater en/of beeldende kunst. Club Vocal Statements is helemaal gratis. 

Iedereen heeft talenten en iets om mee te shinen! Jouw verhaal of mening doet ertoe en mag gehoord worden. Zit jij bij MPower, Pouwer College of Kranenburg Praktijkonderwijs op school? Doe dan mee!

  • De club is van 15.30 uur tot uiterlijk 17:00 uur. 
  • Tijdens de ramadan op 4 april maken we en luisteren we geen muziek.
  • 13 juni is de opening van de expositie.

Het is belangrijk dat je op deze donderdagen er bent 4, 11, 18, 25 april en 16, 23, 30 mei en 6 juni

Ja! Ik wil meedoen.

Locatie

De workshops vinden plaats in Younity Utrecht (naast winkelcentrum Overvecht), een plek voor jongeren om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. 

Coole projecten van leerlingen

De expositie ‘Reis van ontmoeting’ is gemaakt in de lessen tijdens Club Vocal Statements. Leerlingen hebben tijdens de expo gepresenteerd, voorgedragen en meegeholpen om een deel van de expositie vorm te geven.

De stemmuur van de expo  ‘Dit is mijn stem’  is gemaakt door leerlingen van Club Voca Statements. Alles wat getekend en geschreven is komt van hen.