AVG

Beste ouder(s)/verzorger(s)

Het welzijn van uw kind vinden wij belangrijk. Op deze pagina vindt u meer informatie over het beeldmateriaal dat van uw kind wordt gemaakt. Wij maken en gebruiken beelden nooit zonder toestemming. Hieronder ziet u een paar voorbeelden van presentaties die wij samen met leerlingen hebben gemaakt. Wij brengen de leerlingen altijd zo min mogelijk in beeld.

Eindpresentatie Globe College

Eerstejaars van het Globe College schreven statements naar aanleiding van het lied ‘Lean on me’ van Bill Withers. Vervolgens hebben ze samen met docenten het lied a capella (zonder instrumenten) ingezongen. De beelden zijn door de jongeren zelf bedacht en vervolgens vastgelegd.

Eindpresentatie Kentalis

Vanaf september tot december hebben de leerlingen van Kentalis College gewerkt vanuit het thema thuis, wat thuis voor hen betekent, is thuis alleen je huis of kan thuis ook meer zijn? Uit deze vragen komen mooie en kwetsbare verhalen. De jongeren nemen allemaal objecten mee van thuis, laten dat zien aan de klas en vertellen daar verhalen over.

“In openheid van de docent ligt vaak de sleutel tot de aandacht van vmbo-leerlingen. Storytelling is daarbij een belangrijk didactisch middel: het persoonlijke verhaal van de muziekdocent inspireert tot meezingen.” Carmen Hovestad, Teamcoach en docent.

“Een beeld is evengoed een manier om je eigen stem te laten horen of juist de wereld om je heen te verkennen. Wat je maakt en hoe je dat doet zegt namelijk iets over jou. Zo maakten we in het praktijkonderwijs met leerlingen een animatie over wat nu eigenlijk normaal is en onderzoeken de jongeren nu het thema succes door een eigen trofee van metaal te gieten.” Manne Heijman, beeldend docent